Wat Job Loeff voor u kan betekenen.

afbeelding

30-01-2014 - Gendt

Job Loeff scooters en motoren Biezenkamp 25E 6691 EJ Gendt 0481-420008 Bekijk onze website Volg ons op Google Plus

Voor verkoop van en onderhoud aan uw motor, scooter en brommer kunt u terecht bij Scooters en Motoren Job Loeff in Gendt. Wij zijn in staat om voor u in onze werkplaats van ieder merk het onderhoud en reparaties te verrichten. Daarnaast bieden wij u, naast ons vakmanschap, altijd een scherpe en concurrerende prijs voor de diverse onderdelen, onderhoud en reparaties.

Heeft u een ongeval gehad met uw motor, scooter of brommer? Scooters en Motoren Job Loeff regelt voor u de taxatie en schadeafhandeling bij uw verzekering.

Daarnaast zorgen wij ervoor dat u met uw voertuig, na onze vakkundige reparatie, zo snel mogelijk weer in perfecte staat de weg op kan.

Voor het onderhoud en reparaties aan uw gemotoriseerde tweewieler kunt u altijd terecht bij Scooters en Motoren Job Loeff. Met specialisme, oog voor kwaliteit en originele onderdelen en technieken wordt ervoor gezorgd dat uw scooter of motor in uitstekende staat blijft.

U vindt Job Loeff op het industrieterrein in Gendt, Biezenkamp 25e. Kijk op mijnvoordeelnieuws.nl voor scherpe aanbiedingen van Job Loeff. De hele maand februari 2014 kortingen tot wel 40% op diverse helmen.