PVC Vloeren bij Bakker Woning- en projectinrichting

afbeelding

30-01-2014 - Haalderen

Bakker woning- en projectinrichting Van der Mondeweg 31 6685 BK Haalderen 0481-461615 Bekijk onze website Volg ons op Google Plus

U wilt een comfortabel, duurzame vloer wat eenvoudig is te onderhouden? Dan is PVC uw vloerbedekking.

PVC combineert een hoge kwaliteit met mooie dessins voor particulier en projectmatig gebruik. Er is ruime keuze in de vele houtstructuren en plavuizen. PVC is enorm sterk en heeft een geweldig mooie uitstraling.

Als u bijvoorbeeld voor een houtmotief kiest, dan ziet het er ook uit als een echte houten vloer, maar dan zonder de nadelen van een echte houten vloer. Denk aan schuren, oliën of lakken, dat is met een PVC vloer niet nodig. Ook tikt het niet zoals een laminaatvloer en er hoeven ook geen plintjes rondom de kozijnen.

Er zijn verschillende legmethodes. PVC kan verlijmd, magnetisch, click en los gelegd worden.

Voorwaarde is wel dat de ondervloer geheel vlak en drukvast is. PVC kan ook uitstekend over vloerverwarming. Heeft u een houten ondervloer dan kunt u kiezen voor een PVC vloer op een paneel. Deze heeft dezelfde legmethode als laminaat, alleen is de toplaag van PVC.

De hele maand februari 2014 hebben wij een aanbieding op de los leg PVC Vloer. Een korting van maar liefst 25% tegen in levering van de kortingsbon. Kijk snel op mijnvoordeelnieuws.nl en print de bon uit.