Helsen Tuinen wordt nog groener

afbeelding

30-01-2014 - Huissen

Tuincentrum Helsen Karstraat 39 6851 DE Huissen 026-3251510 Bekijk onze website

HUISSEN – Er wordt op dit moment flink geklust op het terrein van Helsen Tuincentrum. De verkoopruimte wordt gereed gemaakt voor het nieuwe seizoen.

Vanaf heden staat bij Helsen Tuinen het groen nog meer voorop, wat voor de plant- en tuinliefhebber betekent dat een groot deel van het buitengroen voortaan binnen in de kassen te vinden is, zodat het heerlijk winkelen is bij Helsen Tuinen, ook bij minder mooi weer.
Zowel in zijn tuintekeningen als in het plantencentrum zal Gerald Helsen de accenten meer en meer op de basisartikelen van de tuin en het groen leggen.
Het uitgebreide planten-assortiment zal de vertrouwde kwaliteit behouden, de prijzen zullen nog scherper zijn, door een vernieuwd inkoopsysteem. Het groen zal worden aangevuld met een scherp geprijsd assortiment buitenpotten. Tevens is er een basisassortiment van potgronden, tuinbemesting en vijverartikelen verkrijgbaar in het vernieuwde tuinplantencentrum.

Zoals u van Helsen Tuinen gewend bent, zullen de medewerkers u blijven voorzien van advies over uw tuin. Door de beplantingsplannen en gratis tuinadviezen van Gerald Helsen en zijn medewerkers, kan elke beginnende tuinliefhebber in een handomdraai de grond rond zijn huis omtoveren in een paradijs. Uitgebreidere adviezen krijgt u bij Helsen Tuinen middels workshops en lezingen over de tuin. Op 10 februari a.s. kunt u al een lezing bijwonen met de titel “tuingeluk”, verzorgt door Gerald Helsen in samenwerking met Groei en Bloei. Tijdens deze avond informeren wij u over de tuintrends van 2014, over hoe tuingelukkig bent u, de onderhoudswerkzaamheden in het voorjaar en wat verandert er op het gebied van bestrijdingsmiddelen in de tuin. Inschrijven kan via een mail naar info@over-betuwe.groei.nl (kijk ook even op www.helsen.nl)

Mocht u er nog steeds tegenop zien om uw tuin zelf onder handen te nemen: Helsen Tuinen is ook gespecialiseerd in het ontwerpen, het maken van beplantingsplannen, de aanleg en onderhoud van tuinen. In de maand februari kunt u ook weer gebruik maken van de gratis schetsuren van onze tuinarchitecten. Neem gerust contact met hen op!

Om voldoende ruimte te kunnen maken voor nieuwe, frisse planten zal een gedeelte van het oude assortiment niet meer terugkomen. Daarom is Helsen Tuinen gestart met een grootschalige uitverkoop met kortingen van 50 tot wel 70% op o.a. sfeerartikelen, zijden bloemen, gereedschappen, kamerplanten en binnen-potten. Alles moet weg!