Kerstshow de Lentetuin voor elke knip

afbeelding

29-11-2013 - Gendt

De Lentetuin Langstraat 46 6691 EH Gendt 0481-422232 Bekijk onze website

GENDT - De herfststorm heeft de prachtige nazomer abrupt uit onze hoofden geblazen. De wintermaanden zijn in aantocht. Tijd voor sfeer, knusheid en natuurlijk Kerst. De Lentetuin zit al midden in de gezellige kerstsfeer.

Sabine: “Je zoekt elk jaar naar iets nieuws. Nieuwe spullen, nieuwe trends en een kerstshow met een nieuwe invulling en andere opstelling. Het is elk jaar weer spannend hoe het uit zal pakken. Over het resultaat ben ik meer dan tevreden en ook wel een beetje trots. Wij hopen dat mensen weer net zo geïnspireerd en betoverd raken als wij.”

Elk jaar probeert de Lentetuin met een noviteit te komen. Dit jaar is het meer dan goed gelukt. De Lentetuin heeft als enige in Nederland een verlicht ronddraaiende ornamenthanger uit Amerika weten te importeren. De ornamenthanger kan simpel aan een kerstboomverlichting worden geprikt. Daaraan kan een mooi ornament of kerstbal gehangen worden die ronddraait en uitgelicht wordt. Zo uniek! Dit moet je gewoon zien!

De economische crisis drukt in veel huishoudens een grote stempel. Omdat december toch al een dure maand is heeft De Lentetuin een kerstshow ingericht voor elke knip. Je kan vaak met een paar toevoegingen al een sfeervolle kerstinrichting maken. De Lentetuin helpt u daar graag bij.

De Lentetuin is gevestigd aan de Langstraat 46 in Gendt - www.delentetuin.nl.