Tuincentrum Helsen wenst u een warme kerst toe!

afbeelding

02-12-2013 - Huissen

Tuincentrum Helsen Karstraat 39 6851 DE Huissen 026-3251510 Bekijk onze website

HUISSEN - December is een maand vol gezelligheid. De kachel of de open haard lekker aan, glaasje erbij, een goed boek en natuurlijk kerst! Een periode die velen met familie en vrienden doorbrengen en lekker genieten van overheerlijke diners. De sfeer in huis is dan ook niet onbelangrijk. Natuurlijk plaatst u in de kerstperiode een mooie kerstboom, gevuld met lampjes en kerstballen.

Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden om uw huis tijdens de kerstdagen in een extra bijzondere sfeer te brengen. Hoe u dat doet ziet u allemaal bij Tuincentrum Helsen. In dit tuincentrum vindt u een mooi assortiment kerstartikelen en woonaccessoires met de nieuwste trends, leuke voorbeelden en kleuren waar de collectie omheen gebouwd is.

Deze collectie bestaat onder andere uit: binnen- en buitenverlichting, natuur- en kunstkerstbomen en natuurlijk de vele sfeer en decoratieartikelen die prachtig staan uitgestald. Kom sfeer proeven bij Tuincentrum Helsen.
Wilt u nog meedoen aan leuke kerstworkshop? Kijk dan op de site van Tuincentrum Helsen! Deze workshop wordt georganiseerd in samenwerking met Groei en Bloei en FenF Flowers.

Tuincentrum Helsen heeft nu ook een ‘outlet’ afdeling met kerst en woondecoraties. Zij hebben er onder andere prachtige kunstkerstbomen staan voor de helft van de normale prijs. Kom snel, want op is op!

Tuincentrum Helsen is gevestigd aan de Karstraat 39, Huissen; telefoon (026) 325 15 10; www.helsen.nl. U kunt tuincentrum en hoveniersbedrijf Helsen ook volgen op facebook.