Grootste Eyelove collectie van Nederland nu in Bemmel!

afbeelding

17-10-2013 - Bemmel

DA Drogisterij & Parfumerie Van Appeldoorn Dorpsstraat 45 6681 BL Bemmel 0481-450267 Bekijk onze website Volg ons op Google Plus

De ruimte van het postkantoor is na het vertrek alweer ingevuld met nieuwe artikelen. U vindt hier nu een uitgebreid assortiment hulpmiddelen. Is het een wandelstok, badbeugel of een opener voor veiligheidsdoppen het is allemaal verkrijgbaar. Wegens groots succes heeft Bemmel de primeur. Met een uitbreiding van 200 monturen heeft Van Appeldoorn de grootste Eyelove-collectie brillen van Nederland. Nieuw in de collectie zijn kinderbrillen én glasmonturen.

Bij Eyelove kost een bril voor veraf óf dichtbij incl. montuur, ontspiegeling, 1x extra dun geslepen én luxe brillenkoker slechts €49.00, een multifocale bril €99.00. Voor dezelfde prijs koopt u ook zonnebril op sterkte. Tegen een meer prijs van € 19.00 heeft u de mogelijkheid van meekleurende glazen of 2 x extra dun geslepen. Verder maakt Eyelove ook nacht- en computerbrillen.

Met de vergrote ruimte, het ruime assortiment en gratis oogmeting, heeft Eyelove kwaliteits brillen nu echt een shop in shop bij Van Appeldoorn. Veel mensen uit de wijde omgeving hebben de laatste 2 ½ jaar zelf ervaren hoe snel je in deze tijd geld kunt besparen met behoud van kwaliteit én service! Ons uitgangspunt met alles.